Ossenkapelweg 2
5423VG
HANDEL
tel. 0492-322280

De wedstrijd begon met een minuut stilte ter nagedachtenis aan het plotseling overlijden van Henk van Dijk.

Onze gasten uit Nistelrode startte furieus tegen Handel en kwam sterk uit de startblokken. Handel kreeg toch in de 3e minuut een dot van een kans door de voorzet van rechts door Balder van Osch op Teun Graat, maar hij kopte de bal net naast.

Prinses Irene bleef het met afstand schoten en voorzetten proberen. Na een klein kwartier was de
storm in het glas water gaan liggen. En kreeg Handel wat meer kansen. Na 20 minuten kreeg Handel
zijn 2e hoekschop die door Thijs Fonken strak werd voorgezet, in de drukte wist de tegenstander de
bal weg te krijgen en kwam deze weer bij Thijs. Hij zette de bal weer strak en hard in en dit keer was het
aanvoerder van de Brand die de bal ongelukkig tegen het been kreeg, een eigen goal was een feit, 1-
0 Handel. De druk van Prinses Irene nam verder toe, met kansen van Wibe van Rooij die het met
afstandsschoten keeper van Gerwen moeilijk wilde maken. Dat lukte hem met een voorzet voor de
Handel goal, met een wirwar van wel 7 spelers op de doellijn was het smakelijk voor het publiek.
Irene juichte, maar de bal ging voor hun niet over de doellijn.

Waar de andere vechten voor een goal ging Handel er met de goal vandoor, met wederom een
corner van Fonken die strak over de verdediging van Prinses Irene ging op de broekzak kwam van
Geert van de Bosch die met een intikker de 2-0 als ruststand liet noteren. Vlak voor rust was het Jori
Vermeulen die de bal met de borst van de lijn haalde en zo de tegentreffer voorkwam.

De 2e helft koos Irene de aanval ze moesten immers wel, echter wilde men wel, maar ze kregen het
niet voor elkaar. Handel hoefde niet zo nodig en liet het spel aan Irene. Met wat wissels van Prinses
Irene ging met nog meer op de aanval, hierdoor kwam er voor Handel meer ruimte achter de linies.
Via Combinatie van Ties van Zon naar Balder van Osch, voorzet op rechts op Teun Graat die de bal
tegen de keeper zag belanden.

Een kwartier voor tijd kwam er nog een vrije trap nadat van Rooij werd neergehaald op de rand van
de 16, deze werd in 2e instanties klemvast gepakt door van Gerwen. De kansen van Handel groeide
een grote kans van Ties van Zon, die het gunde aan Nino Crooijmans om het af te maken, maar de
pass werd onderschept. Vlak voor tijd kregen we 2 open kansen voor doel, Crooijmans schoot de bal op de
lat. Maar in de 90e minuut was het wel raak na een mooie pass van Fonken op Ties van Zon die
de bal feilloos naast keeper Pluk van Irene lepelde was het 3-0 en weer 3 punten en een stevige 2e