Trainer Tom Jacobs stopt na einde seizoen

14 december 20:15  Onlangs heeft hoofdtrainer Tom Jacobs aan de Selectie, de Technische Commissie en het Bestuur laten weten dat hij zijn aflopende contract aan het einde van het seizoen niet gaat verlengen. Tom geeft aan dat hij na 4 seizoenen toe is aan een nieuwe uitdaging. We respecteren dit besluit en wensen Tom nog veel succes toe dit seizoen.meer »

Pietenbezoek bij onze peuters

28 november 14:15  Vanochtend zijn onze peuters en mini's compleet verrast tijdens de wekelijkse training in de zaal. Ineens stonden er twee Pieten in de zaal, onze sportieve kleintjes hebben meteen al kun eigen truckjes en kunstjes laten zien. Ze konden zelfs de Pieten laten zien hoe goed ze kunnen klimmen en voetballen. Het was een hele leuke training.meer »

Bestuursmededelingen November

23 november 19:15  Beste leden van V.V. Handel Het is alweer even geleden en dus tijd om van ons te laten horen. Dat het momenteel een vervelende tijd is, zeker voor de 18+, moge duidelijk zijn. meer »

Rabo ClubSupport 2020

16 november 21:15  Onlangs hebben we weer deelgenomen aan de Rabo ClubSupport actie. Het bestedingsdoel is een springkussen voor de junioren welke ingezet kan worden tijdens verschillende activiteiten. Denk hierbij aan de jeugdvoetbaldagen, voetbalkamp en seizoensafsluitingsfeest. We hebben weer op vele stemmen mogen rekenen, waardoor we maarliefst €874.36 hebben opgehaald. Namens V.V. Handel willen we iedereen bedanken voor het uitbrengen van zijn / haar stem, uiteraard bedanken we ook de Rabobank.

Algemene Jaarvergadering

20 oktober 21:45  Aan alle leden van V.V. Handel, Namens het bestuur nodigen wij u uit tot het bijwonen van de Algemene Jaarvergadering van V.V. Handel. Dit jaar zal deze in aangepaste vorm worden georganiseerd op donderdag 29 oktober, aanvang 21.30 uur in onze kantine op sportpark d’n Eikenwal. meer »

Handel start met lege handen

21 september 19:00  Eindelijk, de bal rolt weer! Na een foutloze bekerronde tegen ploegen uit lagere klassen, moesten de blauwhemden nu zijn klaargestoomd voor het echte werk. De KNVB toverde een verrassende competitie-indeling uit de bus die zich uitstrekt over maar liefst drie provincies. Veel nieuwe, onbekende tegenstanders dus. De eerste grote onbekende, het Gelderse Rood-Wit uit Groesbeek, was afgelopen zondag te gast op D’n Eikenwal.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!