Corona nieuwsupdate 2021/’22 – regels vanaf 28 november 05.00 uur

Gisteren, 27 november 16:30  Beste leden en supporters van V.V. Handel, De situatie in de ziekenhuizen is momenteel zo ernstig dat de overheid heeft besloten om verdere maatregelen tegen het Covid virus te nemen. De maatregelen raken de samenleving en het amateurvoetbal wederom hard. De komende drie weken, vanaf 28 november, moeten sportaccommodaties tussen 17.00 – 05.00 uur dicht zijn. Een harde klap voor onze sport, maar samen met de vereniging zullen wij wederom onze verantwoordelijkheid nemen in het bestrijden van het virus.meer »

Team indeling Junioren seizoen 2021-2022 bekend!

30 juli 13:30  De meeste junioren genieten nu lekker van hun welverdiende vakantie, dat betekend ook weer dat de nieuwe indelingen voor het komende seizoen bekend gemaakt worden. Zie hieronder de nieuwe indelingen.meer »

Indeling Handel 1 Seizoen 2021-2022 bekend

10 juli 14:00  Na het bizarre seizoen van afgelopen jaar kunnen we hopelijk uitzien naar een "normaal" seizoen. De KNVB heeft inmiddels de competitie indeling van Handel 1 bekend gemaakt. We mogen dit jaar gaan strijden in Klasse 3 D, ten opzichte van vorig jaar zijn er enkele kleine wijzigingen.meer »

Oranjefestival V.V. Handel zéér geslaagd

10 juli 13:45  Rond de 100 kinderen hebben zaterdag 3 juli 2021 mee gevoetbald op het eerste Oranjefestival van VV Handel. Niet alleen leden van de club (in de leeftijd van 2,5 tot en met 12 jaar) waren welkom om te genieten van een voetbaldag, maar ook vriendjes en vriendinnetjes hadden zich opgegeven.meer »

Trainer Tom Jacobs stopt na einde seizoen

14 december 20:15  Onlangs heeft hoofdtrainer Tom Jacobs aan de Selectie, de Technische Commissie en het Bestuur laten weten dat hij zijn aflopende contract aan het einde van het seizoen niet gaat verlengen. Tom geeft aan dat hij na 4 seizoenen toe is aan een nieuwe uitdaging. We respecteren dit besluit en wensen Tom nog veel succes toe dit seizoen.meer »

Pietenbezoek bij onze peuters

28 november 14:15  Vanochtend zijn onze peuters en mini's compleet verrast tijdens de wekelijkse training in de zaal. Ineens stonden er twee Pieten in de zaal, onze sportieve kleintjes hebben meteen al kun eigen truckjes en kunstjes laten zien. Ze konden zelfs de Pieten laten zien hoe goed ze kunnen klimmen en voetballen. Het was een hele leuke training.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!