Junioren - V.V. Handel

Junioren

Junioren

V.V. Handel shirts gearriveerd in Malawi

20 mei 16:30  We hebben dit weekend positief nieuws ontvangen vanuit Malawi. Ebe Biemans is momenteel actief in Malawi en heeft vanuit V.V. Handel shirtjes opgestuurd gekregen. meer »

396x gelezen

Handel JO12 kampioen

13 mei 15:45  In een onderling duel tegen de directe concurrent kroonde de JO12 zich tot kampioen. Op sportpark Spoorzicht in Mariaheide werd de nummer 2 van de competitie met 2-8 verslagen. Daardoor werd er de gehele competitie geen punt afgegeven en staat de JO12 nu met de volle buit!meer »

410x gelezen

Handel stunt tegen Wittenhorst

10 april 21:15  Op 2e paasdag moest Handel aantreden tegen de koploper van de 1e klasse Wittenhorst (Horst), op papier was Handel natuurlijk de underdog. Maar zoals Spakenburg dat op hoog niveau klaar speelde lukte het Handel om Wittenhorst op de knieën te krijgen.meer »

839x gelezen

Algemene ledenvergadering 2023

2 april 12:45  Aan alle leden van V.V. Handel, Namens het bestuur nodigen wij u uit tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering van V.V. Handel. Deze wordt georganiseerd op donderdag 6 april, aanvang 21.30 uur in onze kantine op sportpark d’n Eikenwal.meer »

177x gelezen

V.V. Handel Dames 1 op zoek naar nieuwe speelsters!

27 maart 9:00  Klinkt voetbal en gezelligheid als de ideale combinatie? Dan is voetballen in het damesteam van V.V. Handel misschien wel iets voor jou! We zijn een team variërend van 16 tot 40+ jaar dat in de vijfde klasse haar wedstrijden speelt op de zondagochtenden. We trainen één keer per week op woensdagavond. Naast het voetbal hebben we ook regelmatig een gezellige derde helft of (sportief) teamuitje.meer »

172x gelezen

Barchallenge Handel 3 gecanceld

26 maart 13:30  Helaas zijn alle wedstrijden op d'n Eikenwal afgelast. Hierdoor is besloten om de barchallenge van Handel 3 ook te cancelen. Maar niet getreurd.... wat in het vat zit, verzuurt niet.

164x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!