Junioren - V.V. Handel

Spetterende zwemmiddag V.V. Handel

16 januari 17:00  Zaterdag 14 januari was het eindelijk zo ver, na 3 jaar mochten we eindelijk weer met onze jeugd gaan zwemmen. Het animo was dit jaar dan ook extra groot. Met 45 kinderen en 15 begeleiders zijn we traditiegetrouw naar het golfbad in Oss gegaan. meer »

Driemaal Lid van Verdienste

2 januari 23:30  Het was alweer enkele jaren geleden dat we een bijzondere jubilaris hebben mogen betitelen. Dit jaar waren het een drietal leden van onze club die geheel onverwachts in het zonnetje werden gezet en betiteld zijn als ‘Lid van Verdienste’. meer »

Nieuwjaarsreceptie goed bezocht

2 januari 23:15  Nadat we de afgelopen twee jaar de nieuwjaarreceptie digitaal hebben georganiseerd konden we nu gelukkig weer fysiek op 1 januari bij elkaar komen. De receptie werd druk bezocht door zowel jong als oud en een ieder die onze club een warm hart toedraagt. Het voelde weer als vanouds en het blijft een mooie traditie om elkaar de hand te schudden en iedereen het beste te wensen voor het nieuwe jaar. Tijdens de nieuwjaarstoespraak van voorzitter Niels van Zon werd in een vogelvlucht teruggekeken op het jaar 2022.meer »

Winnaar 'Wie Winter-poule' bekend !!

29 december 14:00  Nadat Argentinië vorige week zondag de felbegeerde wereldbeker omhoog mocht houden heeft de AC tot in de nachtelijke uurtjes alle formuliertjes moeten doorrekenen. De uitslag is door de aangestelde notaris van de Activiteitencommissie akkoord bevonden waardoor deze onlangs bekend is gemaakt.meer »

Sander Janssen en VV Handel verlengen samenwerking!

28 december 20:45  Sander Janssen en VV Handel hebben een overeenkomst bereikt om de huidige samenwerking met een seizoen te verlengen. Sander zal dus ook in het seizoen 2023/2024 de hoofdtrainer zijn op d’n Eikenwal. meer »

Handel JO12-1JM Kampioenen

20 december 7:45  Onze jongens en meiden van JO12-1JM zijn ongeslagen kampioen geworden in de 2e fase van de 4e klasse. Spelers, trainers en begeleiding van harte gefeliciteerd. Op naar het volgende kampioenschap!!meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!