Jeugd Nieuws

Indeling Handel 1 Seizoen 2021-2022 bekend

10 juli 14:00  Na het bizarre seizoen van afgelopen jaar kunnen we hopelijk uitzien naar een "normaal" seizoen. De KNVB heeft inmiddels de competitie indeling van Handel 1 bekend gemaakt. We mogen dit jaar gaan strijden in Klasse 3 D, ten opzichte van vorig jaar zijn er enkele kleine wijzigingen.meer »

Oranjefestival V.V. Handel zéér geslaagd

10 juli 13:45  Rond de 100 kinderen hebben zaterdag 3 juli 2021 mee gevoetbald op het eerste Oranjefestival van VV Handel. Niet alleen leden van de club (in de leeftijd van 2,5 tot en met 12 jaar) waren welkom om te genieten van een voetbaldag, maar ook vriendjes en vriendinnetjes hadden zich opgegeven.meer »

Trainer Tom Jacobs stopt na einde seizoen

14 december 20:15  Onlangs heeft hoofdtrainer Tom Jacobs aan de Selectie, de Technische Commissie en het Bestuur laten weten dat hij zijn aflopende contract aan het einde van het seizoen niet gaat verlengen. Tom geeft aan dat hij na 4 seizoenen toe is aan een nieuwe uitdaging. We respecteren dit besluit en wensen Tom nog veel succes toe dit seizoen.meer »

Pietenbezoek bij onze peuters

28 november 14:15  Vanochtend zijn onze peuters en mini's compleet verrast tijdens de wekelijkse training in de zaal. Ineens stonden er twee Pieten in de zaal, onze sportieve kleintjes hebben meteen al kun eigen truckjes en kunstjes laten zien. Ze konden zelfs de Pieten laten zien hoe goed ze kunnen klimmen en voetballen. Het was een hele leuke training.meer »

Bestuursmededelingen November

23 november 19:15  Beste leden van V.V. Handel Het is alweer even geleden en dus tijd om van ons te laten horen. Dat het momenteel een vervelende tijd is, zeker voor de 18+, moge duidelijk zijn. meer »

Rabo ClubSupport 2020

16 november 21:15  Onlangs hebben we weer deelgenomen aan de Rabo ClubSupport actie. Het bestedingsdoel is een springkussen voor de junioren welke ingezet kan worden tijdens verschillende activiteiten. Denk hierbij aan de jeugdvoetbaldagen, voetbalkamp en seizoensafsluitingsfeest. We hebben weer op vele stemmen mogen rekenen, waardoor we maarliefst €874.36 hebben opgehaald. Namens V.V. Handel willen we iedereen bedanken voor het uitbrengen van zijn / haar stem, uiteraard bedanken we ook de Rabobank.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!