Jeugd Nieuws

Algemene Ledenvergadering

27 mei 20:45  Aan alle leden van V.V. Handel, Namens het bestuur nodigen wij u uit tot het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering van V.V. Handel. Deze wordt georganiseerd op donderdag 2 juni, aanvang 21.30 uur in onze kantine op sportpark d’n Eikenwal.meer »

Ben Bizzie open training jeugd V.V. Handel

11 mei 8:00  Voor alle kinderen van de basisschool organiseert V.V. Handel een open training op woensdag 1 juni van 18.15 - 19.45 uur op sportpark D'n Eikenwal te Handel.meer »

VOG Campagne

7 februari 21:15  Beste vrijwilligers, Vorig jaar zijn we gestart met de VOG-campagne, de reden hiervoor omdat er jaarlijks meerdere gevallen van bijvoorbeeld seksuele intimidatie binnen de sport aan het licht komen. Ondanks het feit dat we denken dat we onze vrijwilligers goed kennen, willen we de VOG als extra controlemiddel / bevestiging in gaan zetten. We hebben inmiddels al diversen VOG-aanmeldingen en verklaringen ontvangen, echter nog niet van al onze vrijwilligers. Hierbij nogmaals een oproep aan onze zéér gewaardeerde vrijwilligers om deze VOG-verklaring aan te vragen. meer »

We mogen weer!!

26 januari 22:00  Beste leden en vrijwilligers, Eindelijk mogen we weer! Na twee afgebroken seizoenen kan de competitie weer worden hervat. De competitie is wat ons toch allemaal onderling verbindt. Wat gaat er vanaf vandaag, 26 januari, veranderen binnen het voetbal?meer »

Corona nieuwsupdate 2021/’22 – regels vanaf 28 november 05.00 uur

27 november 16:30  Beste leden en supporters van V.V. Handel, De situatie in de ziekenhuizen is momenteel zo ernstig dat de overheid heeft besloten om verdere maatregelen tegen het Covid virus te nemen. De maatregelen raken de samenleving en het amateurvoetbal wederom hard. De komende drie weken, vanaf 28 november, moeten sportaccommodaties tussen 17.00 – 05.00 uur dicht zijn. Een harde klap voor onze sport, maar samen met de vereniging zullen wij wederom onze verantwoordelijkheid nemen in het bestrijden van het virus.meer »

Indeling Handel 1 Seizoen 2021-2022 bekend

10 juli 14:00  Na het bizarre seizoen van afgelopen jaar kunnen we hopelijk uitzien naar een "normaal" seizoen. De KNVB heeft inmiddels de competitie indeling van Handel 1 bekend gemaakt. We mogen dit jaar gaan strijden in Klasse 3 D, ten opzichte van vorig jaar zijn er enkele kleine wijzigingen.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!