Algemene Jaarvergadering

20 oktober 2020 21:45

Aan alle leden van V.V. Handel,

Namens het bestuur nodigen wij u uit tot het bijwonen van de Algemene Jaarvergadering van
V.V. Handel.
Dit jaar zal deze in aangepaste vorm worden georganiseerd op donderdag 29 oktober, aanvang 21.30 uur in onze kantine op sportpark d’n Eikenwal.

In verband met de aangescherpte coronamaatregelen mogen we momenteel 30 personen (incl. bestuur) toelaten in de kantine met in achtneming van de 1.5 meter afstand.
We bieden u de mogelijkheid om de vergadering fysiek of via een livestream bij te wonen.

Hierbij het verzoek aan iedereen die wil deelnemen aan de Algemene Ledenvergadering om zich vooraf aan te melden via de site, dit kan doormiddel van deze link.
Voor diegene die fysiek in de kantine aanwezig willen zijn geldt uiteraard dat de personen klachtenvrij zijn, de eerste 30 aanmeldingen hebben recht op toegang en zullen een bevestiging ontvangen.

Ter verduidelijking: De kantine wordt alleen ter beschikking gesteld voor de vergadering, er is nadien geen gelegenheid voor het nuttigen van consumpties. De bar blijft gesloten.

Als voorbereiding op de Jaarvergadering hierbij de onderstaande documenten:

Wij hopen u allen van harte welkom te mogen heten, zowel in de kantine als bij u thuis.

Bij voorbaat dank voor uw aanmelding en tot donderdag de 29e!!

Met sportieve groeten,

Bestuur V.V. Handel

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!