Voskuilenweg 2 A
5428GT
VENHORST
tel. 0492-351772

Het was de nummer 4 tegen de nummer 2 vooraf goed voor spektakel op een winderig sportpark De Voskuilen. Handel kwam goed uit de startblokken met direct Balder van Osch die Teun Graat vrij voor keeper Rullens zette, maar zag de bal naast gaan.

Venhorst probeerde Handel met snelle counters te verrassen en dat lukte bijna binnen een kwartier toen Finn v d Horst 1 op 1 kwam te staan met keeper van de Loo van Handel hij wist echter de bal feilloos laag aan de grond uit het doel te halen.

Geert van de Bosch haalde met wind mee uit vanaf 25 meter, de keeper tikte de bal net onder de lat over. Handel had het beter van het spel, maar Venhorst was snel en bij een klein foutje van Jori Vermeulen was er weer een grote kans voor Venhorst die maar net naast ging. Ties van Zon miste ook nog een grote kans 10 minuten voor tijd had hij een binnentikker op zijn sloffen.

Na rust was het Venhorst die een sterke start maakte, maar na 5 minuten werd dit vuurtje van Handel vakkundig gedoofd. Handel trok het spel naar zich toe. De eerste grote kans was uit een corner waar Jori Vermeulen zich onsterfelijk had kunnen maken maar kopte de bal uit een corner net naast. Ties van Zon zette Teun Graat tussen 2 spelers van Venhorst in, vrij voor de keeper maar miste precisie. Trainer Janssen van Handel vond het welletjes en ging wat wijzigingen aanbrengen in het team. Handel bleef maar aanvallen en dat resulteerde 10 minuten voor tijd in een voorzet van rechts komt loep zuiver op het hoofd van Teun Graat die de 0-1 binnen kopte. Nog geen 2 minuten later hetzelfde recept, maar dit keer was het net niet. Met nog wat spannende minuten was het de goed leidende scheidsrechter Snijders die een einde maakte en Handel kon zo weer 3 punten bij schrijven en terugkijken of een goede start van de 2e helft van de competitie.