Facebook Toestaan Niet toestaan

Handel deelt de punten bij Groesbeekse Boys

29 maart 2022 16:30

Op zondag wachtte in Groesbeek een tegenstander van heel ander kaliber. Groesbeekse Boys heeft bewezen een van de beste ploegen in de klasse te zijn. Vooral in het begin moest Handel wennen aan het stroeve kunstgras.

De eerste kans was dan ook voor de gastheren, maar keeper Tim van der Loo reageerde uitstekend en in tweede instantie joeg een Groesbeker de bal in het zijnet.

Terwijl de gastheren langzaam maar zeker een licht overwicht creëerden, was het Handel dat op voorsprong kwam. In de drukte op links behield Geert van den Bosch het overzicht. Op rechts lag ruimte! Zijn diagonale pass werd opgepikt door Thijs Fonken, die het hoofd koel hield en beheerst afrondde: 0 – 1

Binnen twee minuten kreeg Fonken zelfs de kans de voorsprong te verdubbelen, maar ditmaal strandde hij. Aan de andere kant was het wel raak. Een messcherpe voorzet werd door een attente Groesbeker bij de eerste paal binnen gewerkt: 1 – 1

Met een geweldige actie voorkwam Job Roijakkers dat de Gelderlanders met een voorsprong gingen rusten.

Kansen waren er voor beide teams de tweede helft. Maar het waren de gastheren de makkelijker combineerden en de baas waren op het veld. Met Peter van den Bosch en Mark van Erp in een hoofdrol, slaagden de blauwhemden er knap in het punt over de streep te trekken.