Jeugd Nieuws

Is de titel topscorer van de Eredivisie een garantie voor succes in het buitenland?

Gisteren om 15:00  Vangelis Pavlidis staat op het punt om zijn overstap naar Benfica af te ronden. Dat heeft de Griek te danken aan zijn 29 doelpunten in het afgelopen seizoen. Samen met Luuk de Jong moest hij die topscorerstitel wel delen. Benfica hoopt dat hij zijn doelpuntenproductie in Portugal verder doorzet. Want is het wel een garantie dat de topscorer van de Eredivisie slaagt in het buitenland? Wie waren ook alweer de afgelopen seizoenen de topscorers van Nederland en wat hebben zij verder gepresteerd? meer »

Alles wat je moet weten over de Copa Am�rica

Gisteren om 12:30  In Nederland zijn we momenteel in de ban van het aankomende EK. Aan de andere kant van de Atlantische Oceaan zijn de grootste voetballanden volop in voorbereiding voor de start van de Copa América. Zestien nationale elftallen reizen komende week af naar de Verenigde Staten. Wie zijn er favoriet, welke spelers moeten we in de gaten houden en welke spelers zijn er de komende maand afwezig? Kortom: dit is alles wat je moet weten over de Copa América. meer »

Hoe is het met? Paul Pogba?

Gisteren om 10:00  Door de jaren heen heeft Paul Pogba zijn prijzenkast aardig weten te vullen. Hij won vier keer de Serie A, één keer de Europa League en als absoluut hoogtepunt werd hij wereldkampioen met Frankrijk. Inmiddels heeft de 31-jarige voetballer hele andere dingen aan zijn hoofd. In 2023 werd Pogba namelijk voor vier jaar geschorst vanwege het gebruik van doping. Daardoor horen we als voetballer niet veel meer van hem, maar op Instagram is hij sinds een tijdje behoorlijk actief. meer »

De visie van Harry, de Tietenman: "Als Koeman geen gekke dingen verzint, worden we Europees Kampioen"

13 juni 2024 15:00  "We zijn in eerdere toernooien vaak uitgeschakeld, omdat de trainer zo nodig iets unieks wilde verzinnen om daarmee de gevierde trainer te kunnen zijn. Als Ronald Koeman en zijn staf tegen iedere tegenstander gewoon blijven doen. En belangrijker, geen gekke nieuwe dingen verzinnen als we tegen een in potentie betere tegenstander gaan spelen. Dan worden we Europees Kampioen, let maar op!" Harry Goudsblom, beter bekend als De Tietenman, is vol vertrouwen over de titelstrijd in Duitsland. meer »

Win het boek 'De wereldgeschiedenis in 12 voetbalwedstrijden'