Spelers die pikante overstap maakten naar rivaal

Vandaag om 16:12  Wilfired Bony is terug in Nederland. En het is niet Vitesse waar hij zal terugkeren. Nee, hij gaat naar de aartsrivaal uit Nijmegen, NEC. Een pikante terugkeer voor de Ivoriaanse spits, maar hij is niet de eerste speler die gespeeld zal hebben voor twee rivaliserende clubs. meer »

De toptalenten van Bayer Leverkusen

Vandaag om 15:10  Bayer Leverkusen beleeft tot nu toe een uitstekend seizoen. De Duitse club staat derde en is vanwege frivool aanvallend voetbal een van de spraakmakers in de Bundesliga. Leverkusen doet dit met een piepjonge selectie. Alleen RB Leipzig en VfB Stuttgart beschikken over een jonger team in de Bundesliga. Deze twee factoren zorgen dus voor een hoop talenten. Hier een aantal toptalenten van Bayer Leverkusen uitgelicht. meer »

Dit zijn de kwartfinales van de Afrika Cup

Gisteren om 22:55  Nadat Equatoriaal-Guinea woensdagavond sensationeel van Mali won, zitten de achtste finales van de Afrika Cup erop. We zagen een paar verrassingen in deze schifting, maar nu we de laatste week ingaan wachten ons nog wat heel interessante ontmoetingen. We bieden vast een overzichtje: dit zijn de kwartfinales op de Afrika Cup. meer »

Wat leerden we van Ivoorkust ? Egypte?

Gisteren om 19:53  Dé kraker in de achtste finales van de Afrika Cup werd een tegenvaller voor de liefhebber. Ivoorkust – Egypte was een wedstrijd van kwalitatief hoog niveau, maar juist het ontbreken van de foutenlast maakte de twee uur durende slijtageslag een beproeving om doorheen te komen. Eigenlijk hadden ze na een minuut of twintig al met de strafschoppen kunnen beginnen. De Egyptenaren namen die vervolgens beter en haalden de kwartfinales. Wat leerden we? meer »

Samenvatting Marokko - Malawi

Gisteren om 9:23  Malawi leek in de eerste helft op weg om voor elkaar te krijgen waar Geert Wilders al jaren van droomt: de Marokkanen naar huis sturen. Net zoals de Limburgse politici kreeg ook de ploeg van Malawi onder de streep niets voor elkaar. De Atlasleeuwen zegevierden en gaan richting de kwartfinale. Hier de samenvatting! meer »

Nederlanders over de grens: deze spelers schitteren in de 2.Bundesliga