HANDEL
tel. 0492-322280

Met Nino Croymans voor het eerst in de basis na zijn blessure startten de blauwwitte voortvarend.
Met een voorzet van hem op links op de inkomende Rob Manders ging de bal net naast de paal. In de 4e
minuut was het wel raak, een lange trap vanuit de achterhoede van Handel werd door Jeffrey
Driessen met het hoofd verlengd naar Croymans, hij plaatse de bal linksonder in de hoek en het was al
vroeg 1-0.
Vitesse zakte niet in en bleef aanvallen met een grote kans voor Malik Laskewitz die 1 op 1 stond met
Tim van de Loo, die de bal vakkundig laag aan de grond wist te keren.
Handel bleef goed voetballen met de sterke Rob Manders die laag voorzetten op Driessen die de bal
net langs schoof. Na een half uur was het een corner van Handel die werd weggewerkt, deze kwam
uiteindelijk terecht bij Jeffrey Driessen die tekende voor de 2-0.
De flow ging verder en een paar minuten later een lange bal van achter op het hoofd van Driessen
die werd verlengd op Croymans. Deze werd door zijn snelheid neergehaald in de 16 en zo werd
het een penalty. Dit keer was het niet raak voor Driessen die Keeper Eijkmans ver in de hoek zag komen.
Vlak voor rust was er nog een grote open kans voor Pangemanann van Vitesse, die weer keeper van
de Loo op zijn pad vond.
In de 2e helft begon Handel voortvarend met omhalen van Driessen en een Kopbal van Jori Vermeulen die
beide net langsgingen. Direct daarna was het Tom van de Linden, die in de 2e helft in het veld was gekomen,
hij kon vanuit links opkomen en speelde zuiver in de voeten van Croymans, laatstgenoemde draaide vrij en
legde de bal panklaar voor Jeffrey Driessen die de 3-0 snoeihard inschoot.
Vitesse kroop niet in zijn schulp, maar bij Handel regende het aanvallen van links en rechts zonder
resultaat. Vlak voor tijd werd het toch nog 4-0, een lange bal van Geert van de Bosch cross van links
naar rechts kwam bij de ingevallen Guus Fonken. Hij legde de bal terug op zijn broer Thijs die strak de 4-0
binnen schoot.
Een overtuigende overwinning voor de kraker van volgende week om 14.00 thuis tegen de huidige