Handel lijdt onnodig verlies

De eerst wedstrijd moest Handel afreizen naar fusie club SCG’18 in sint Michielsgestel. Vanaf het fluitsignaal zette SCG direct druk op Handel, waar Handel redelijk onderuit kon voetballen. Handel nam na een kwartier het heft in handen en werd steeds sterker. Toch was het Arthur Bot van SCG die in de 24e minuut Handel Goalie Van Hooff verschalkte met een loep zuivere kopbal in de linker onder hoek en plots was het 1-0. Maar Handel werd sterker en nog geen 5 minuten later was het al weer 1-1, een ingooi van Giel Bos komt bij Teun Graat die de bal strak bij de geheel vrijstaande Rob Manders plaatste en hij wist er wel raad mee en de bal lag in het netje. Handel kreeg vleugels, via Thijs Fonken werd de bal neergelegd op Teun Graat die zich ontdeed van de tegenstander en met een mooie boogbal over de keeper de 1-2 op het bord zette.

De 2e helft moest SCG komen en zette weer direct druk op Handel na 2 minuten spelen moest keeper van Hooff al een bal van de lijn halen. Handel speelde sluw en zette mooi aanvallen op, met Koen Fonken vanaf de midden positie naar rechts op Balder van Osch die ervoor zorgde dat Koen het schot kon lossen en de keeper van SCG moest de bal uit de rechterbovenhoek vissen. Een paar minuten later weer Van Osch die de bal voor gaf op Rob Manders, de bal lag in het netje via de verdediger. Iedereen dacht dat het 1-3 was, maar de grens vlagde onterecht voor buitenspel waar de scheidsrechter in mee ging. Met nog 20 minuten te gaan zette SCG alles op alles en werd het door een rake kopbal uit een corner 2-2 door Jordi van Lijssel. Handel kreeg het op dat moment moeilijk. Vlak voor tijd werd met een voorzet van rechts Roy Groenendaal bediend en maakt er de 3-2 van. Handel verloor hierdoor teleurstellend waar het recht had op 3 punten ging het met lege handen terug.

Volgende week speelt Handel thuis tegen Excellent uit Oploo.