Handel eenvoudig langs Nijnsel

Het team van Tom Jacobs startte de wedstrijd met overtuiging, direct in de eerste minuten mocht Teun Graat vrij inkoppen, maar keeper Dortmans van Nijnsel was bij de les. Na 10 min was het weer Graat die door een mooie één-twee met Thijs Fonken de bal rakelings langs raasde. Na een kwartier spelen was er een corner voor Nijnsel die snel door Handel te niet werd gedaan. Een snelle counter via rechts waar de opkomende Pim Bexkens de bal panklaar op het hoofd legde van de sterk spelende Teun Graat die de 1-0 binnen kopte. Na een half uur spelen was er een corner voor Handel die over de grond werd ingebracht maar geen resultaat gaf, uiteindelijk komt de bal weer terug bij Koen Fonken, hij legde de bal haarfijn bij de 2e paal waar Rob Manders de bal met het hoofd rechtsboven in het netje prikte 2-0. Nijnsel ging niet bij de pakken neerzitten en kreeg een niet te missen kans die rakelings naast ging door Joost Vervoort. Handel ging de eerste helft door met aanvallen en mooi combinatie waar Nijnsel weinig grip op had. Met mooie kansen voor Manders en Graat waar de verdediging van Nijnsel het erg lastig mee had.

De 2e helft kwam Nijnsel sterk en agressief uit de startblokken wat resulteerde binnen 3 minuten in een voorzet van rechts die door de vrijstaande Rick van der Vleuten goed wordt binnen gekopt en keeper Van Hooff kansloos liet. Maar na 10 minuten was het gedaan met de druk van Nijnsel en domineerde Handel het spel waarop een regen van kansen ontstonden. Opvallend hierbij was de corner van rechts genomen door Koen Fonken, door zowel Teun Graat als Mark van Erp vrij op het doel werd geschoten en het publiek aan het juichen kreeg maar de keeper van Nijnsel hield het doel droog. Toch was het raak na een kwartier in de 2e helft, door een mooie combinatie vanuit het middenveld, kwam de bal bij Rob Manders die zijn brede lichaam tussen 2 verdedigers plaatste en zich zo vrij speelde, ging vrij op de keeper af en schoot tegen de paal, de rebound was voor hem wel raak en schoot Rob Manders zijn 2e tegen het netje en stond Handel met 3-1 voor. De kopjes van Nijnsel gingen hangen en aanvallen was er voor hun niet of nauwelijks meer bij. Een kwartier voor tijd kwam de bal op rechts waar de opkomende Jan van Grinsven kwam aanstormen, een mooie en perfect uitgevoerde voorzet kwam op de 3 inlopende Handelnaren, het was Teun Graat die ook zijn 2e tegen het netje kopte en zo Handel een ruime overwinning toe bedeelde met een 4-1 eindstand.

Volgende week moet Handel weer thuis en dan tegen de hekkensluiter BMC uit Berlicum.

Wedstrijdfoto's Handel - Nijnsel (4-1)