Mari Michels overleden

Deze week trof ons het trieste nieuws dat Mari Michels maandagavond (24 juni 2019) op 56 jarige leeftijd is overleden.
Mari,beter bekend als Matt, is 31 jaar lid van V.V. Handel waarin hij naast speler van Handel 4 en 5 nog diverse vrijwilligerstaken vervulde. In het verleden was hij ondermeer jeugdleider en jeugdscheidsrechter, de laatste 15 jaar was hij seniorenleider waarbij hij veelvuldig als grensrechter bij Handel 5 fungeerde.
Van Mari kon je op aan, zocht altijd de gezelligheid op, en was altijd in voor de 3e helft.

Matt... we gaan je missen...bedankt voor al je jaren als clubman en we zullen je mooie momenten in herinnering meenemen.

Matt_Michels.JPG

Marjo, familie en vrienden veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

A.s. zaterdag vind de uitvaart plaats op ons eigen sportpark, voor meer info zie deze rouwkaart....