Tom Jacobs seizoen langer bij V.V. Handel

V.V. Handel en Tom Jacobs hebben na een goed evaluatiegesprek halverwege zijn tweede seizoen als hoofdtrainer bij V.V. Handel de samenwerking ook voor het seizoen 2019/2020 verlengd.

Het bestuur, de technische commissie, selectiespelers, en supporters zijn zeer te spreken over zijn commitment en de moderne en inspirerende aanpak waarop Tom Jacobs invulling geeft aan het trainerschap.

Tom_Jacobs.JPG

V.V. Handel staat na 9 wedstrijden op een 11de plaats (12 punten uit 9 wedstrijden) in de 3de klasse-D, met 2 wedstrijden minder gespeeld dan de 3 koplopers.

Ook Tom is goed te spreken over de samenwerking met zijn technische staf, de selectie en de technische commissie. Hij is er van overtuigd met zijn kennis en methodes, ook in het derde seizoen nog meer uit deze selectie te kunnen gaan halen.

Wij wensen Tom veel succes met het verwezenlijken van zijn en onze ambities.

Bestuur V.V. Handel