Gerrit Bexkens op 77-jarige overleden

Met verdriet, maar ook met veel mooie herinneringen nemen we afscheid van

Gerrit Bexkens

Gerrit was al meer dan 64 jaar trouw lid van onze vereniging. Vele jaren was hij actief
als voetballer. Daarnaast heeft hij in al die jaren tal van vrijwillige functies bekleed.

Zo was hij o.a. juniorenleider, seniorenleider, onderhoudscommissie lid, redactielid van het clubblad, lid van de juniorencommissie en bestuurslid van het hoofdbestuur.

Gerrit was vaak op de club aanwezig, als toeschouwer tijdens de voetbalwedstrijden. Op wedstrijddagen in de kantine stonden voor Gerrit de borrel glaasjes altijd paraat om hem te voorzien van een borrel. Maar ook iedere dinsdag was hij aanwezig op de club om de ochtendploeg te ondersteunen.

Gerrit, bedankt voor alles! We zullen je aanwezigheid, gezelligheid en gevoel voor humor missen!

Onze gedachten gaan uit naar je familie, vrienden en overige personen die Gerrit liefhebben.

Bestuur en leden van voetbalvereniging Handel

Voor de rouwkaart, klik hier....

Gerrit_Bexkens.JPG