Inschrijven V.V. Handel

Uitleg aanmeldingsprocedure

Wij als vereniging snappen dat je niet altijd weet of je kind echt bij voetbal wil. Daarom kun je altijd 2 proeftrainingen draaien om uiteindelijk te beslissen of het kind voetbal leuk vindt. Heb je interesse in proeftrainingen kun je met Sparrie Stuart contact opnemen, bel of mail naar 06-20982590 / marianensparrie@hotmail.com.
We gaan dan samen overleggen welk team hij of zij mee proef kan draaien.

Aanmeldingsformulieren kunnen hier worden gedownload. Het aanmeldingsformulier kun je dan bij Ivo Hermkens in de brievenbus doen. Afhankelijk wanneer de aanmelding word gedaan zal het jeugdlid worden ingedeeld. Wanneer men dit doet voor 1 juni zal deze nog in teams kunnen worden ingedeeld en zal de speler ook wedstrijden kunnen voetballen. Is de aanmelding bijvoorbeeld halverwege het voetbalseizoen kan hij wel mee trainen maar of hij wedstrijden kan voetballen zal met de desbetreffende trainers, leiders, jeugdcommissie worden besproken. Zal afhankelijk zijn van de aantal spelers in een elftal.
De spelers worden na 1 juni op leeftijd ingedeeld. Elk team heeft een mininum en maximum leeftijd en dat zal voor grotendeels bepalend waar de speler word ingedeeld. Wij hebben geen selectie beleid. We hopen de spelers heel veel spelplezier mee te geven. Mocht je vragen hebben of opmerkingen hebben kun je met de jeugdcommissie contact opnemen.

Sparrie Stuart:          06-20982590
Eddy Hermkens:        06-30670480
Mark Verbakel:          06-21480944
Jolanda Verhappen:   06-51821440