CLUB VAN 50

Ontstaan
Toen Peter Sandbrink in 2008 op een bestuursvergadering voorstelde om iets als een Club van 50 op te richten reageerde het bestuur meteen enthousiast. Peter mocht dit initiatief verder gaan ontwikkelen en hij begon hier vrijwel direct aan met Anton van Gaal.

Iets later werd Niels van Zon aan het team toegevoegd waarna niets meer een succes in de weg stond. Op de nieuwjaarsreceptie werd een woordje gedaan en kon het benaderen van eventuele leden beginnen. Gelukkig waren er meteen vele enthousiaste reactie en werden er al veel leden ingeschreven. Inmiddels is het ledental van onze club de 40 gepasseerd.

Na enkele maanden bleek dat Peter de activiteiten van de Club van 50 niet kon combineren met zijn andere werkzaamheden en werd zijn plaats ingenomen door Thijs van Eldonk.

Doel
Het doel van de Club van 50 is om met het gedoneerde geld, dat €50 per jaar bedraagt, binnen de vereniging VV Handel een verbetering of verfraaiing van de accommodatie en/of  iets extra’s te doen voor de leden en vrijwilligers van VV Handel.

Gerealiseerd
Het eerste project van de Club van 50 was het voorzien van alle leiders en trainers van VV Handel van een jack met clubnaam- en logo. Niet alleen waren alle leiders/trainers voorzien van een mooie nieuwe jas, ook de uitstraling naar buiten toe werd een stuk verzorgder.

Ons tweede project dat inmiddels bijna rond is wordt een elektronisch scorebord dat langs het veld moet komen te staan. Dit project komt niet alleen tot stand met medewerking van onze leden maar wordt ook gerealiseerd met € 400 uit de nalatenschap van Willy Verbakel en € 500 uit een fonds van de Rabobank.

Interesse
Mocht U interesse hebben gekregen om lid te worden van de Club van 50 dan kunt U een bericht achterlaten op  clubvan50@vvhandel.nl , dan nemen wij z.s.m. contact met U op.

In de kantine liggen ook inschrijfformulieren die U altijd in kunt vullen en aan ons af kunt geven.

Natuurlijk kunt U ook gewoon Niels van Zon, Thijs van Eldonk, Rob Manders of Peter van den Bosch aanspreken, zij kunnen dan de verdere afhandeling verzorgen.

Bij deze willen we al onze leden bedanken voor hun bijdrage en hopen we de komende jaren nog vele nieuwe leden te mogen begroeten.

programma_senioren.gif

programma_junioren.gif